Kort om firmaet

Om MG Clean

MG Clean v/Martin Gade

Professionel vinduespolering i Tarm og omegn

Jeg hedder Martin Gade og startede MG Clean i november 2008.

Jeg har pudset vinduer i mere end 25 år, og det er vinduespolering, der er min primære hovedaktivitet. Jeg benytter både den gammeldags, traditionelle metode med skvitser og vinduespolering med rentvandsanlæg. Derudover tilbyder jeg rengøring af solcelleanlæg, hvor der til denne opgave også bliver benyttet polering med rentvandsanlæg. 

I 2018 ansatte jeg min søn, Jonathan, så vi nu er to om at polere kundernes vinduer. Vi er dermed en lille familievirksomhed, som gør dine vinduer rene med et smil.

Jeg giver gerne et tilbud på polering af dine vinduer! Bare send mig en mail på gademartin@gmail.com indeholdende navn, adresse og hvor mange vinduer, du ønsker pudset – så kommer vi forbi og kigger på det.

Hos MG Clean får du...