Vores ydelser

Vinduespolering

Vinduespolering for private og erhverv

Professionel vinduespolering i Tarm og omegn

Når du vælger MG Clean til at vaske dine vinduer, kan du vælge mellem to forskellige metoder til arbejdet. Du kan enten vælge den gammeldags måde, hvor man sæber vinduet ind og skraber af med en skvitser, eller du kan vælge vinduesvask ved hjælp af et rentvandsanlæg. 

Ved vinduespolering på den traditionelle måde bliver vinduerne sæbet ind og skvitset af. Aftørring bundramme og kanter kan tilkøbes.

Ved vinduespolering med rentvandsanlæg bliver vinduerne vasket udelukkende med rent vand, dvs. vand uden salt, kalk og mineraler. Når man bruger helt rent vand uden kalk og andre opløste stoffer, undgår man striber på vinduerne. Når man vasker med rentvandsanlæg, bliver vinduerne mindre modtagelige for snavs og skidt, og samtidig bliver rammerne på vinduerne vasket. Det er ofte en billigere løsning end den traditionelle håndpolering, og det er desuden miljøvenligt, da det gavner naturen, at man ikke bruger sæbe. Denne metode anbefales især til nyere vinduer og benyttes videst muligt i højden.

Vi kan tilbyde vinduespolering til mange forskellige typer opgaver, hvad enten det er villaer eller lejligheder. Vi råder over udstyr, som kan nå op til 10 meters højde, så der er ikke dét vindue, vi ikke kan klare. 

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores vinduespolering. Med den rette metode sørger vi for, at dine vinduer bliver vasket skinnende rene!

Professionel og effektiv vindeuspolering