Vores ydelser

Rengøring af solceller

Rengøring af solceller

Solcellerengøring i Tarm og omegn

Solcellerengøring er vigtigt for at passe på sit solcelleanlæg og opnå den maksimale solcellestrøm. Ofte er man ikke klar over, at man kan spare penge ved at sørge for vedligeholdelse og rengøring af solcellerne, så energien fra solstrålerne ikke går tabt.

Vi anbefaler, at man hyrer en professionel vinduespudser til at vaske dine solceller, da man skal bruge korrekte materialer og produkter, som ikke skader solcellerne. Vi kan hjælpe dig med solcellerengøring hos MG Clean!

Solcellerengøring foregår også med rentvandsanlæg med helt rent vand uden salt, kalk og mineraler, da solcelleanlæggene ikke har godt af sæbe. Vi har det korrekte udstyr, som gør, at vi sagtens kan vaske solcelleanlæggene, hvis de f.eks. sidder langt oppe på taget. Vi benytter os altid af de bedste og nyeste teknikker samt udstyr, så du får skinnende solceller uden efterladte striber. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores solcellerengøring.

Prisen for solcellerengøring afhænger af, hvor mange solceller/-paneler, du har, samt hvordan de sidder. Tag kontakt til os, og vi finder ud af en god løsning sammen.

Professionel og effektiv solcellerengøring